Dosadno vam je? Željni ste ludog provoda? Znate da radite u PS? Imate izmišljeni crtać? Ili priču? Ili čak film?! Pa ako ste kreativni, ovo je pravo mesto za vas! Prodajte vaše radove sa kojima neznate šta će te. Vaše priče i pesme biće objavljene u našem časopisu. Registrujte see!
Join the forum, it's quick and easy
Creative forum
Dosadno vam je? Željni ste ludog provoda? Znate da radite u PS? Imate izmišljeni crtać? Ili priču? Ili čak film?! Pa ako ste kreativni, ovo je pravo mesto za vas! Prodajte vaše radove sa kojima neznate šta će te. Vaše priče i pesme biće objavljene u našem časopisu. Registrujte see!
Creative forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Broj poruka : 286 Reputation : 4 Datum upisa : 23.07.2012 Godina : 21 Lokacija : Za kompom bree :D
Daria: Kada se venčavate? Dali će vam beba biti muško ili žensko? xD I da, druži se samnom, ovo je naša zajednička ideja. Ti nas provociraš-mi tebe prvociramo. Nemožeš nam ništa Jer mi znamo što xD Gospodine mladoženjaa, ko vam je mlada???? Dali je lepa???? Samo kolutaj!!! xD
Broj poruka : 213 Reputation : 0 Datum upisa : 22.07.2012 Godina : 23 Lokacija : Valjevo, Srbija
Daria genije si xD James:PRVO I PRVO:Imam tek 13 god. i ti misliš da se venčamo? Bože me sačuvaj. 2. Otkud ja to mogu da znam?! Čak ni ne znam da li me voli. 3. Baš ste mi "pametne". 4. Ahah ahshahah. 5. Što???? 6. Ne znam ni da li mi je mlada, čoveče! 7. Jeste..... 8. DA KOLUTAM?! ŠTA TI TO ZNAČI?! Lily:JAMES, DA SE NIKAD VIŠE NISI TAKO OBRATIO MOJOJ BFF! James:Dobro, dobro...
Broj poruka : 286 Reputation : 4 Datum upisa : 23.07.2012 Godina : 21 Lokacija : Za kompom bree :D
Daria: Gospodine mladoženja, nesmete tako da se odnosite prema kraljici najveće planete u sumitrinom sistemu! 1. Aham, ja sam se udala sa 10 godina, mada je umro kada sam imala 13 2. Voli te, iskreno, neizgledaš loše. 3. Pametne smo! Ja sam prošla 10,00 u školi! PAMETNE SMO OBE!! 4. Da da, hahaha. 5. Baš ću tebi reći! 6. Jeste! 7. AHA!!! SVIĐA TI SE!!!! 8. Kolutaš očima mali.
Daria: NE TAKO BRZO!!!*Stavi zid oko Jamesa da nemože da ode* Dobrodošao u kulu propasti. Da, propasti! BUUU HAHAHAHH!!!!!!!!!*Tiho kamerama* Jel dobro glumim? xD
Broj poruka : 213 Reputation : 0 Datum upisa : 22.07.2012 Godina : 23 Lokacija : Valjevo, Srbija
-.- Expecto Patronum je čin za odbijanje dementora, znam da to Daria nije ali upotrebila sam. Expeliarmus je razoružavanje protivnika. Nema svrhe boriti se protiv Darie koja misli da je najjača na svetu. -.- Lily:*uzme svoje stvari, sedne na metlu i odleti*